Danduct Clean képviselet

A Termoment Intellect Kft. a klímatisztító eszközöket gyártó és forgalmazó dán cég kizárólagos magyarországi képviselője.

A termékek ún. száraz tisztító eszközök, amelyek széles körben alkalmazhatók szellőzőrendszerek vezetékeinek videotechnikával rögzített állapot felmérésére, tisztítására, belső felület kezelésre, valamint a szennyeződések teljeskörű leválasztására.

A Danduct-eszközrendszer rendkívül széles választékot biztosít, igazodva a tisztítandó csővezetékek geometriai formájához, keresztmetszetéhez, terjedelméhez, működési elvéhez, a tapadék minőségéhez stb.

A tisztítás célszerűen választott méretű és anyagú forgókefékkel történik, melyeket távirányítású flexibilis meghajtással, vagy távirányítással működő robotokkal lehet mozgatni.

Az eszközrendszer fontos részét képezik az elszívó és leválasztó berendezések, amelyek biztosítják az eljárások környezetvédelmi megfelelősségét, összességében széleskörű alkalmazhatóságát.

Zsíros, olajos tapadékok, illetve reve, festék stb. eltávolítására kül- és beltéri alkalmazhatóság mellett van mód a által forgalmazott IceTech eszközök beszerzésére is.

A Termoment Intellect Kft.-nél a eszközeiről folyamatosan tájékoztatás kapható, mód van a kiválasztott eszközök rövid határidőn belüli megvásárlására, illetve alkatrészek gyors pótlására és technológiai tanácsadásra.